
Συναγερμός στο Μαρούσι: Συρροή κρουσμάτων σε οίκο ευγηρίας
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας είχαν λάβει πριν μερικές ημέρες την πρώτη δόση του εμβολίου.
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού κρουσμάτων σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι.
Τα κρούσματα κατά πληροφορίες ανέρχονται σε 40. Μάλιστα, 12 ηλικιωμένοι έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο (Ευαγγελισμός και Σωτηρία) με σοβαρά συμπτώματα και 9 θα μεταφερθούν τις επόμενες ώρες, πιθανότατα στο Σισμανόγλειο.
Στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η ιχνηλάτηση, ενώ διενεργούνται περισσότερα τεστ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας έλαβαν πριν μερικές ημέρες την πρώτη δόση του εμβολίου.
- Το ποδόσφαιρο στα χνάρια του μπάσκετ – Court seat για πολύ «γερά» πορτοφόλια στο Μουντιάλ
- Μέσα Μεταφοράς: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο – Ποιες οι νέες ποινές
- «Dark Eagle»: Ο υπερηχητικός «σκοτεινός αετός» που είναι ικανός να ανατρέψει τις εύθραυστες ισορροπίες στη Μέση Ανατολή
- Ακόμα και τα κοτοπουλάκια απολαμβάνουν τα ανθρώπινα χάδια
- Σωτήρης Καλυβάτσης: Ποιες είναι οι σχέσεις του με τους ΑΜΑΝ
- Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη «Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA



