«Φθηνά» τη γλίτωσε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς όπως αποφάσισε η ισπανική Ομοσπονδία, ο Αργεντινός θα απουσιάσει για δύο αγωνιστικές λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ για χτύπημα στον Βιγιαλίμπρε.
Όπως ανακοινώθηκε, ο Μέσι θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα εντός συνόρων. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος θα απουσιάσει στα παιχνίδια με την Κορνέγια για το Κύπελλο Ισπανίας και με την Έλτσε για το πρωτάθλημα.
Αυτή ήταν η πρώτη αποβολή του Λιονέλ Μέσι στην καριέρα του με την Μπαρτσελόνα, μετά από 17 χρόνια στην πρώτη ομάδα…
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/2) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Γρηγορίου.
Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027. Μέσα ο Παπανικολάου, ποιοι τέθηκαν εκτός.
LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.