Υπολογίζει κανονικά τον Χνιντ ο Χιμένεθ, δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ
Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση στόπερ για την ΑΕΚ αφού ο Νασίμ Χνιντ υπολογίζεται και πάλι από τον Μανόλο Χιμένεθ κάτι που σημαίνει πως δεν θα πάει για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ τον Ιανουάριο.
Μεγάλη κουβέντα έγινε στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεδομένου μάλιστα ότι έμοιαζε φευγάτος και ο Νασίμ Χνιντ. Ο μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ είχε βγει στην αγορά για να βρει πρόταση δανεισμού με τη σύμφωνη γνώμη και της Ένωσης ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν.
Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε απόκτηση στόπερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ενώ θα υπολογίζεται κανονικά ο Χνιντ που ξεπέρασε και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται μάλιστα να είναι στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και ο 19χρονος Ραντόνια που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.
Έτσι η υπόθεση στόπερ μπαίνει στην άκρη για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μένει να δούμε τώρα τί θα γίνει με την απόκτηση δεξιού μπακ όπου πλην του Μπακάκη υπάρχει μόνο ο Ραντόνια καθώς Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο δεν υπολογίζονται.
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]

