Η Bούλα Πατουλίδου ξεσπά κατά του προέδρου της ΕΙΟ: Τώρα το θυμήθηκες, πού ήσουν τόσα χρόνια;
«Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια», λέει η Βούλα Πατουλίδου
Ξέσπασε εναντίον της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας η Βούλα Πατουλίδου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.
Η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης και πολιτικός επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Ομορσπονδίας αλλά και στην απαράδεκτη ανακοίνωση που έκανε η ΕΙΟ, αναφέροντας πως στην ουσία στοχοποιούν όλο το άθλημα.
«Γιατί τώρα; Γιατί έχουμε εκλογές τώρα και όλοι ευελπιστούμε ότι θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι. Η Σοφία Μπεκατώρου τώρα βρήκε τη δύναμη, γιατί είναι μια λαβωμένη ψυχή πάρα πολλά χρόνια. Εμένα με προβληματίζει και μου προκαλεί αγωνία ότι στοχοποιείται ο χώρος του αθλητισμού. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν διορίζουμε κομματικούς στον αθλητισμό. Στον αθλητισμό πρέπει να πηγαίνουν άνθρωποι που αγαπούν το αντικείμενο. Να προσέξουμε λίγο τις ψυχές των παιδιών μας, γιατί θέλουμε πρωτίστως παιδαγωγούς και μετά πρωταθλητές. Πώς μπορείς να μεγαλώσει ένα παιδί για να καταλάβει ότι η ψυχή και το σώμα του τού ανήκουν.
Δεν αντιμετωπίζει με τέτοια φαιδρή ανακοίνωση ένα τόσο σημαντικό γεγονός, γιατί στην ουσία στοχοποιείς όλο το άθλημα. Έχεις έναν πρόεδρο που είναι πολλά χρόνια πρόεδρος και τελικά δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκιο των αθλητών του και βεβαίως το άδικο ανθρώπων με τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί 20-25 χρόνια. Πού ήσουν εσύ τόσα χρόνια; Γι’ αυτό είσαι πρόεδρος. Δεν είσαι πρόεδρος μόνο για να διαχειρίζεσαι τα εκατομμύρια που έπαιρνες από τις γενικές γραμματείες και ήσουν ο μεγάλος και ο τρανός επιχειρηματίας του αθλητισμού. Και είχες ανθρώπους αθλητές από τους οποίους διεκδικούσες και απαιτούσες να έχουν μεγάλες διακρίσεις για να είσαι εσύ ο πρόεδρος. Πώς προστάτευσες αυτούς τους ανθρώπους; Αυτά τα παιδιά σου; Τώρα το θυμήθηκες; Κάτι δεν έχεις κάνει κι εσύ καλά», ανέφερε η Βούλα Πατουλίδου μιλώντας στον Ant1.
- ΕΚΑ: Παναττική απεργία και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;



