
Kορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες και πρόστιμα σε νεαρούς διοργανωτές
Tο πρώτο πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Νεάπολης
Δύο νέα κορoνοπάρτι διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλονίκη από νεαρούς που… δεν καταλαβαίνουν από περιορισμούς!
Tο πρώτο πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Νεάπολης. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης γύρω στις 23.30 κι εκεί εντόπισαν τον 30χρονο διοργανωτή στον οποίο φόρεσαν χειροπέδες. Ο άνδρας θα κληθεί να πληρώσει και το πρόστιμο των 3000 ευρώ. Οι υπόλοιποι 9 συμμετέχοντες τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη της αστυνομίας.
Το δεύτερο πάρτι εν μέσω lockdown έγινε στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον 26χρονο διοργανωτή, στον οποίο κι επέβαλλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ. Πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους τέσσερις συμμετέχοντες στη συνάθροιση.
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει



