Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 88-71 : Έχει σφυγμό και ηγέτη
Ο Νέντοβιτς… διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα της Βιλερμπάν σταματώντας στους 33 πόντους, Παπαγιάννης και Μήτογλου έκρυψαν τα καλάθια και ο Παναθηναϊκός σταμάτησε το αρνητικό του σερί επικρατώντας των Γάλλων με 88-71 μία μέρα πριν την έλευση του Όντεντ Κάτας.
Ο Όντεντ Κάτας μπαίνει στο αεροπλάνο αύριο για να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού, έχει σίγουρα αρκετή δουλειά μπροστά του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά έχει και μια… βάση να στηριχτεί. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην Euroleague και το απέδειξε και απόψε.
Ο Σέρβος σταμάτησε στους 33 πόντους, είχε και έξι ασίστ και ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Παναθηναϊκός… ξέσπασε και επέστρεψε στις νίκες σταματώντας το αρνητικό σερί που είχε στη Euroleague.
Οι πράσινοι επικράτησαν άνετα με 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, με τον Νέντοβιτς να βρίσκει συμπαραστάτες στα πρόσωπα των Παπαγιάννη και Μήτογλου που… έκρυψαν τα καλάθια, με τον πρώτο να σταματά στους 18 πόντους και τον δεύτερο στους 11 με 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Περισσότερα σε λίγο…
- «Χρόνια Πολλά Ελλάδα» ευχήθηκε στα ελληνικά ο Αντόνιο Κόστα – Το ευχετήριο βίντεο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
- Μέττε Φρέντερικσεν: Η πρωθυπουργός της Δανίας υπέβαλε την παραίτηση της κυβέρνησης μετά την εκλογική ήττα
- Αυξήσεις επιτοκίων ακόμη και τον Απρίλιο – Όσα είπε η Λαγκάρντ
- Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα σε Ουκρανία και Ρωσία μετά από ανταλλαγή πυρών
- Η Λόρα Ντερν αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη σεξουαλικότητα μετά τα 50 της
- Επίσημο: Η Σενεγάλη προσέφυγε στο CAS για το Κόπα Άφρικα


