ΑΕΚ : Θλάση ο Μιτάι, ατομικό ο Τσιγκρίνσκι
Στην προπόνηση της Τετάρτης θα κριθεί η συμμετοχή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο παιχνίδι με τον Άρη ενώ δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μάριο Μιτάι.
Άσχημα ήταν τα νέα στην ΑΕΚ για τον Μάριο Μιτάι, καθώς μετά τον απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε, έγινε γνωστό πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία.
Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον αριστερό προσαγωγό και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με τον Άρη θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτης.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ όσοι έπαιξαν με τη Λαμία χθες, έκαναν αποθεραπεία.
- Ιράν: Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ενάντια στην ακρίβεια – Σκληρή καταστολή, αύξηση των νεκρών
- LEGO moments: Παίζουμε και χτίζουμε αναμνήσεις
- Πόσο πολύτιμες είναι οι σαρδέλες για την υγεία του σκύλου και της γάτας;
- IRIS: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ αγορές σε φυσικά καταστήματα στον πρώτο μήνα υποχρεωτικής εφαρμογής
- Η DC «ψωνίζει» από τη Marvel για να πατήσει στην κορυφή: Ο σταρ των Avengers που θέλουν στο sequel του Batman
- Τι ισχύει με τον Γιαμπουσέλε στους Νικς: Οι «ματιές» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η trade deadline



