«Έβρεξε» σοβάδες σε νηπιαγωγείο της Κέρκυρας – Από θαύμα σώθηκαν μαθητές
Τα παιδιά «είχαν τύχη βουνό, είπε καθώς το περιστατικό σημειώθηκε ενώ οι μικροί μαθητές βρίσκονταν σε διάλειμμα.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κέρκυρας, Αντώνης Κουρσάρης για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (11/1), όταν σοβάδες υποχώρησαν από την ψευδοροφή του ταβανιού της αίθουσας διδασκαλίας σε σχολείο του νησιού και έπεσαν πάνω στα θρανία των μαθητών.
Σύμφωνα με τον κ. Κουρσάρη, είναι κρυμμένες οι πεπαλαιωμένες σχολικές εγκαταστάσεις εξαιτίας της διαχρονικής αδιαφορίας και ανεπάρκειας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα παιδιά «είχαν τύχη βουνό, είπε καθώς το περιστατικό σημειώθηκε ενώ οι μικροί μαθητές βρίσκονταν σε διάλειμμα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, υποστήριξε και ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές πολλών σχολικών μονάδων του νησιού.
Την ευθύνη για τη συντήρηση των κτιρίων φέρουν αποκλειστικά οι δήμοι, κατέληξε.
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή

