Σητεία : Δεν ανοίγουν τα σχολεία, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού
Μπορεί οι λοιμωξιολόγοι να συνεδριάζουν εκτάκτως αυτή τη στιγμή για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, ωστόσο ο δήμαρχος Σητείας, περιοχή που από χθες βρίσκεται σε καραντίνα, εμφανίζεται να έχει λάβει την απόφασή του
Μπορεί οι λοιμωξιολόγοι να συνεδριάζουν εκτάκτως αυτή τη στιγμή για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, ωστόσο ο δήμαρχος Σητείας, περιοχή που από χθες βρίσκεται σε καραντίνα, εμφανίζεται να έχει λάβει την απόφασή του.
Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, με απόφαση του Δημάρχου, Γιώργου Ζερβάκη, μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών αλλά και των Μονάδων Ειδικής Αγωγής του Δήμου Σητείας, ενώ τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχίσουν μέχρι και τις 17 του μήνα να λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive, η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς πέρα από τα πολλά κρούσματα κοροναϊού που «οδήγησαν» στο σκληρό lockdown την Τοπική Κοινότητα Παλαικάστρου, ανησυχητική αύξηση παρουσιάζουν και τα κρούσματα μέσα στην πόλη της Σητείας.
Δείτε την απόφαση του Δημάρχου για τα σχολεία:
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι
- Λονδίνο: Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Αναζητείται ο έφηβος δράστης
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα
- Κατασκοπεία: «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις» λέει ο σμήναρχος – Κατονόμασε τρία άτομα
- Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ στηρίζει τον Ιτούδη: «Καλύτερα να αλλάξω παίκτες παρά προπονητή»



