Οριστικό : Μόνο οι ομάδες της Super League 1 στην κλήρωση του Κυπέλλου
Η ΕΠΟ αποφάσισε να μη λάβουν μέρος στο Κύπελλο οι ομάδες της Super League 2 – Δύο απευθείας στους «8», 6 ζευγάρια
Για τις 13:30 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αλλά μόλις λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης αποφασίστηκε ποιες ομάδες θα μπουν στην κλήρωση της διοργάνωσης, καθώς δεν ήταν σαφές εάν οι σύλλογοι της Super League 2 θα επιλέγονταν για να αγωνιστούν.
Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, η 1η φάση του Κυπελλου θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία ομάδων της Super League 1, καθώς μπορεί η Υγειονομική Επιτροπή να πρότεινε στην ΕΠΟ να συμμετάσχουν κανονικά στην κλήρωση του Κυπέλλου οι ομάδες της 2ης κατηγορίας, αλλά, από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει καν οι αγώνες της SL2, κρίθηκε ότι δεν γινόταν να μπουν στην κλήρωση.
Κάτι που φαίνεται ότι δεν ενοχλεί κιόλας τους συλλόγους που μένουν εκτός.
Ως εκ τούτου, στην κλήρωση θα μπουν μόνο οι 14 ομάδες της Super League 1.
Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, ύστερα από κλήρωση δύο ομάδες θα περάσουν απευθείας στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ οι υπόλοιπες θα προκριθούν από τα 6 ζευγάρια που θα προκύψουν.
Μάλιστα, οι αγώνες θα είναι διπλοί.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ για το Κύπελλο:
– 1η φάση: 12 ομάδες της SL1 σε διπλούς αγώνες: 19-20-21/1/2021 (1η αγωνιστική) και 2-3-4/2 (2η αγωνιστική).
– 2η φάση: οι 6 ομάδες που θα προκριθούν από την 1η φάση και οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από την κλήρωση. Ημερομηνίες όπως τώρα η 7η φάση.
– 3η φάση: όπως είναι τώρα η 8η φάση
– Τελικός: 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ
- Σάλος στις ΗΠΑ για τα αρχεία Έπσταϊν: Κατηγορίες κατά της Παμ Μπόντι για συγκάλυψη και πολιτική παρέμβαση
- Αυτοί είναι οι «12» του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ
- Επιστήμονες προειδοποιούν για έναν κρυφό κόσμο που «κοιμάται» βαθιά κάτω από τη Γη
- Σε ποια θέση στην κατάταξη του τένις βρίσκεται η Σάκκαρη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σβίατεκ
- Ο «τσάρος των συνόρων» του Τραμπ ανακοινώνει την απόσυρση της ICE από την Μινεσότα
- Εθνική Ελλάδας: Κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία στο Nations League
