Αγωνία για υποδιοικητή νοσοκομείου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος – Είχε εμβολιαστεί
Δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε
Αναστάτωση έχει προκληθεί από την είδηση ότι υποδιοικητής νοσοκομείου της Αττικής με υποκείμενα νοσήματα μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κοροναϊό, παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή του στην εντατική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο υποδιοικητής που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα είχε κάνει το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα, όμως δύο μέρες αργότερα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε στο Θριάσιο. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε τεστ για κοροναϊό το οποίο ήταν αρνητικό.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την επόμενη ημέρα κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε.
Δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό
Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου πυροδότησαν πλήθος φημών καθώς συσχετίστηκαν με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί.
Πάντως, πηγές του υπουργείου Υγείας που επικαλείται η ιστοσελίδα protothema.gr υπογραμμίζουν πως νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.
- Αλγόριθμοι, παραπληροφόρηση και Fake News: Μπορεί η ΕΕ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια ζωντανή
- Χωρίς οπαδούς της η ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό – «Στοπ» από την Αστυνομία
- ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την ευλογιά, ο αφθώδης πυρετός θα «ξεπαστρέψει» οριστικά και αμετάκλητα την κτηνοτροφία;
- Στο εδώλιο και πάλι ο πατέρας Αντώνιος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου – Διεκόπη η δίκη
- Κλείνει δημοτικό θέατρο και αναστέλλονται όλες οι παραστάσεις
- Ζάκυνθος: Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ μετά το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο




