
Σεισμός 4,3 ρίχτερ ανοικτά της Ικαρίας
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ικαρίας.
Σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στα Δωδεκάνησα και πιο συγκεκριμένα ανοιχτά της Ικαρίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ικαρίας και το εστιακό του βάθος ήταν 15 χιλιόμετρα.
Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,4 Ρίχτερ, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα δυτικά από το Καρλόβασι, ενώ είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Έγινε ιδιαίτερα αισθητός, επειδή το επίκεντρό του ήταν σε χερσαία περιοχή.
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)

