Κρήτη : Γάτα ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ και στήθηκε επιχείρηση για να σωθεί
Δυο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ έσπευσαν ανήμερα τα Χριστούγεννα να σώσουν ζωηρή γάτα που ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ και δεν μπορούσε να κατέβει.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ανήμερα των Χριστουγέννων, για ένα γατάκι σε γειτονιά του Ηρακλείου, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ.
Το γατάκι – με κάποιο τρόπο – βρέθηκε στην κορυφή στύλου ηλεκτροδότησης και δεν μπορούσε να κατέβει.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κινητοποίηση της γειτονιάς ήταν μεγάλη και η περιπέτεια έληξε με τη συνδρομή των υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ που κατέβασαν τη ζωηρή γατούλα.
Δείτε τη φωτογραφία:
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη ενόψει της συνάντησης με τον Ερντογάν
- Βόλος: Στον Ανακριτή η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία σε βάρος της ανήλικης κόρης της
- Η Εθνική Ελλάδας έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pics)
- Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου
- Σε Έρευνα & Ανάπτυξη επενδύει η ELPEN
- Δένδιας από Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής

