Κρήτη : Γάτα ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ και στήθηκε επιχείρηση για να σωθεί
Δυο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ έσπευσαν ανήμερα τα Χριστούγεννα να σώσουν ζωηρή γάτα που ανέβηκε σε στύλο της ΔΕΗ και δεν μπορούσε να κατέβει.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ανήμερα των Χριστουγέννων, για ένα γατάκι σε γειτονιά του Ηρακλείου, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ.
Το γατάκι – με κάποιο τρόπο – βρέθηκε στην κορυφή στύλου ηλεκτροδότησης και δεν μπορούσε να κατέβει.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κινητοποίηση της γειτονιάς ήταν μεγάλη και η περιπέτεια έληξε με τη συνδρομή των υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ που κατέβασαν τη ζωηρή γατούλα.
Δείτε τη φωτογραφία:
- Η γυμναστική των 10 λεπτών: Η λύση όταν ο χρόνος μας πιέζει
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις





