Κοροναϊός : Στήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε να μην ενισχύσει το ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό και να μην επιτάξει τις απαραίτητες ιδιωτικές κλινικές.
«Η κυβέρνηση μεταφέρει γιατρούς από τα νοσοκομεία της Αττικής, στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι γιατροί, τους μεταφέρει χωρίς να έχει εξασφαλίσει τα στοιχειώδη, όπως τη διαμονή τους», αναφέρει σε δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας ότι από τα χειροκροτήματα πέρασε στις «μουσικές καρέκλες».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε να μην ενισχύσει το ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό, να μην επιτάξει τις απαραίτητες ιδιωτικές κλινικές και ότι αποδυναμώνει τα νοσοκομεία της Αττικής για να κλείσει τρύπες στη Βόρεια Ελλάδα. «Οι ελλείψεις όμως δεν αντιμετωπίζονται με το να βάζει τους γιατρούς να παίζουν «μουσικές καρέκλες»», σχολιάζει ο κ. Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι η μόνη λύση είναι η άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών. «Ζητάμε ουσιαστικά μέτρα στήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Να σταματήσει η κυβέρνηση να παίζει με τις ζωές των πολιτών», σημειώνει.
- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
- Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά: Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις ανησυχίες μου – Αυτά δεν λέγονται ήρεμα νερά



