Θεσσαλονίκη : Ιερέας και πιστοί τελούσαν στα κρυφά Θεία Λειτουργία
Η Αστυνομία τους έπιασε... επί τω έργω - 1.500 ευρώ πρόστιμο στον ιερέα.
Η Αστυνομία έπιασε «στα πράσα» ιερέα να τελεί την ακολουθία της Θείας Λειτουργίας παρουσία δεκάδων πιστών.
Έπειτα από καταγγελίες, σήμερα το πρωί αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η κεντρική είσοδος του Ναού ήταν κλειστή. Ωστόσο, η λειτουργία τελούνταν σε παρεκκλήσι του Ναού, το οποίο είχε ανοιχτές πόρτες.
Εντός αυτού κάποιοι πιστοί μεταλάμβαναν ενώ άλλοι προσεύχονταν. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν τηρούνταν οι αποστάσεις δύο μέτρων μεταξύ των παρευρισκομένων ούτε η αναλογία ενός πιστού ανά 15 τ.μ.
Οκτώ πιστοί δέχτηκαν πρόστιμο για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας. Σε βάρος του ιερέα του Ναού επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ για τη μη τήρηση των ειδικών κανόνων λειτουργίας των χώρων λατρείας.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του υπεύθυνου θρησκευτικού λειτουργού.
- Η απάντηση του Κονσεϊσάο στα σενάρια ότι θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη – Ανήκουν σε δύο άτομα
- The Expla-in Project| Συνέδρια ΠΑΣΟΚ: Από τον Ανδρέα Παπανδρέου έως σήμερα
- 2026: Μέχρι που πας με το fuel pass – Επιδότηση με το σταγονόμετρο στο… ρεζερβουάρ
- «Ο ουρανός κατακόκκινος στον γαλαξία της Αναγνωστάκη», με τη Ρούλα Πατεράκη στο θέατρο Ψυρρή
- Αφθώδης πυρετός: «Είχα 130 αρνιά να δώσω για το Πάσχα. Τώρα προσεύχομαι να μην μου τα ρίξουν στο λάκκο»




