Σοκαριστικά στοιχεία πάλι για τη Βραζιλία : Πάνω από 1.000 νεκροί το τελευταίο 24ωρο
Θερίζει και πάλι ο κοροναϊός στη Βραζιλία μετά το νέο ξέσπασμα της πανδημίας σε αυτήν τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες πάνω από 1.000 ασθενείς με την Covid-19 (1.091) υπέκυψαν, όριο που ξεπερνιέται για πρώτη φορά μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.
Βαρύς απολογισμός
Το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν 69.826 νέα κρούσματα κοροναϊού.
Αξιωματούχοι μιλούν περί «δεύτερου κύματος» της πανδημίας εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με πάνω από 212 εκατομμύρια πληθυσμό, έχει συνολικά καταγράψει 184.827 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας και 7.110.434 περιπτώσεις μόλυνσης.
Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτούς που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ και την Ινδία.
Ο απολογισμός των θυμάτων στη Βραζιλία είναι ο δεύτερος βαρύτερος στον πλανήτη, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας
- Νομπέλ Λογοτεχνίας: Ο Σεφέρης, ο Ελύτης και «Η Συναυλία των Υακίνθων»
- Διονύσης Σχοινάς: Κάνει «Μαύρα Χριστούγεννα» με το νέο ανατρεπτικό τραγούδι του




