«Φόρεσε» τα γιορτινά του ο Πύργος του Πειραιά [Εικόνες]
Ο Πύργος του Πειραιά φωταγωγήθηκε ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χαρίζοντας λάμψη στον πειραϊκό ουρανό.
Σε μια εντυπωσιακή τελετή, η οποία μεταδόθηκε μέσα από τα social media του δήμου Πειραιά και του Destination Piraeus, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Πύργου του Πειραιά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Πύργος του Πειραιά, το δεύτερο υψηλότερο κτήριο της Ελλάδος, το οποίο δεσπόζει σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και αποτελεί πλέον σύμβολο αναγέννησης του Πειραιά, φόρεσε τα γιορτινά του και θα μεταφέρει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας στον πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα.
- Ο οικονομολόγος που είχε προειδοποιήσει για την κρίση του 2008 επιστρέφει: «Ίσως έρχεται κάτι χειρότερο»
- Τουρκία: Ένας χρόνος από τη φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου
- Παναγιώτης Δουδωνής: Έξι προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο
- AEK: Η 11άδα που ανακοίνωσε ο Νίκολιτς για τον επαναληπτικό με την Τσέλιε
- Disney: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των Lilo & Stitch 2 και Incredibles 3
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ

