Lockdown : Τα SMS θα συνεχίσουν να ισχύουν ακόμη και όταν ανοίξει το λιανεμπόριο
Γιατί επιλέχτηκε η 7η Ιανουαρίου για να ανοίξουν τα σχολεία.
Τα SMS θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στη ζωή μας ακόμη κι όταν ανοίξει το λιανεμπόριο ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Ο κ. Πέτσας ανέφερε πως στην περίπτωση που θα επιτραπεί η λειτουργία τομέων του λιανεμπορίου, τα sms θα συνεχίσουν να ισχύουν.
Ερωτηθείς για θέατρα, κινηματογράφους και μουσεία είπε ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν αλλά τόνισε ότι υπάρχει μια συζήτηση για το θέμα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων και κάποιων άλλων τομέων του πολιτισμού.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε επίσης πως αναμένεται βελτίωση στα επιδημιολογικά δεδομένα και με βάση αυτά η επιτροπή θα εισηγηθεί σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου.
Όσον αφορά το γιατί δεν άνοιξαν τώρα τα σχολεία, ο κ. Πέτσας επισήμανε πως ήταν ένα ρίσκο που δεν άξιζε κανείς να πάρει και πως θα επικρατούσε αναστάτωση.
«Η 7η Ιανουαρίου επιλέχτηκε ως ημερομηνία για όλους τους υπόλοιπους τομείς ώστε να υπάρξει μία εναρμόνιση με το άνοιγμα των σχολείων».
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ

