Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παμπ και ξενοδοχεία στην Αγγλία διαθέτουν τον χώρο τους για τηλεργασία

Παμπ και ξενοδοχεία στην Αγγλία διαθέτουν τον χώρο τους για τηλεργασία

Μήπως αυτή την ιδέα αξίζει να την εξετάσουμε κι εμείς στην Ελλάδα;

Πρόκειται για μια εναλλακτική λύση για εργασία εξ αποστάσεως και η Αγγλία φαίνεται πως το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Από το ροκ τραπέζι μιας πάμπ ή από το φίνο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, μπορεί κανείς με το λάπτοπ του και μια κούπα καφέ να απολαύσει το οκτάωρό του εκτός σπιτιού όπως «τον παλιό, καλό καιρό»

Οι Άγγλοι σκέφτηκαν την τέλεια ιδέα, το WFP, ήτοι «working from pub». Μέσα στα ανταγωνιστικά πακέτα τους, φυσικά, περιλαμβάνεται ένα πιάτο ζεστού φαγητού και απεριόριστος καφές και τσάι.

Αν πάλι σας βολεύει καλύτερα η άνεση ενός δωματίου ξενοδοχείου, οι Άγγλοι έχουν προβλέψει και για αυτό και προσφέρουν την αναβαθμισμένη υπηρεσία του WFH, δηλαδή «work from (home) hotel». Μάλιστα στην προσφορά τους περιλαμβάνουν πρόσβαση στο γραφείο-δωμάτιο (χωρίς κρεβάτι φυσικά) από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, απεριόριστο γρήγορο Wi-Fi και φυσικά τσάι, καφέ και φαγητό για όλη την ημέρα. Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση, αλλά ούτε και η συνάθροιση ατόμων στα περισσότερα από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία.

Αυτές είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία που διατίθενται για δουλειά από τα τραπέζια τους. Αν, μάλιστα, το lockdown σας έχει βρει στο Λονδίνο, σκεφτείτε να το δοκιμάσετε.
 
Bvlgari Hotel

Πρόσβαση στις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου είτε αποκλειστικά για εσάς είτε για γκρουπ των 2, 4 ή 6 ατόμων. Στην τιμή περιλαμβάνεται και μεσημεριανό γεύμα, αλλά και απεριόριστα ροφήματα μέχρι το τέλος της βάρδιάς σας.

Το αυστηρό και πολυτελές lounge του Bvlgari προδιαθέτει για σοβαρό brainstorming.

 

The Standard

Ανοιχτό από τις 9 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., το The Standard του Λονδίνου προσφέρει την υπηρεσία WFHotel με τιμές που ξεκινούν από 100 λίρες. Θα λάβετε ένα premium δωμάτιο με επιφάνεια εργασίας, καλό καφέ και Wi-Fi, καθώς και έκπτωση 25% σε όλα τα ποτά και φαγητά στο εστιατόριο Double Standard ή στο δωμάτιο. Αν στο τέλος της ημέρας νιώσετε πως θες να μείνεις τελικά εκεί, θα σου κοστίσει μόνο 50 λίρες παραπάνω. Λίγο ακριβό, αλλά μάλλον αξίζει η εμπειρία.

The Dorchester & 45 Park Lane

Το ορόσημο ξενοδοχείο του Λονδίνου, το Dorchester, προσφέρει στους επισκέπτες τον απόλυτο πολυτελή, ιδιωτικό χώρο εργασίας – ένα καταφύγιο ηρεμίας μέσα στο θόρυβο του Mayfair. Για αλλαγή τοπίου, οι σουίτες στο γειτονικό 45 Park Lane κάνουν τον χώρο εργασίας να μοιάζει με όνειρο, ενώ έχει και θέα στο υπέροχο Hyde Park. Και στις δύο εμβληματικές διευθύνσεις, οι επισκέπτες απολαμβάνουν έναν ευρύχωρο χώρο εργασίας για έως έξι άτομα και έναν ΙΤ assistant για βοήθεια στην εγκατάσταση του γραφείου. Για γεύματα μεταξύ εργασίας, το πακέτο Working Away περιλαμβάνει επίσης πίστωση 100 λίρες για δαπάνες στο μπαρ, το εστιατόριο και το σπα του ξενοδοχείου.

Sofitel London St James

Το Sofitel London St James ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα τη νέα του καμπάνια με τέσσερα διαφορετικά πακέτα εργασίας. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε δωμάτιο ή σουίτα από τις 08:00 έως τις 18:00, καθώς και γυμναστήριο με απεριόριστη παροχή τσαγιού, καφέ και νερού, με τιμές στο premium πολυτελές δωμάτιο από 149 λίρες έως τη St James Suite στις 299 λίρες ανά ημέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ευρωπαϊκό πρωινό, μεσημεριανό γεύμα δύο πιάτων με ένα ποτήρι κρασί ή αναψυκτικό και ένα κοκτέιλ στο μπαρ μετά την εργασία σας.

Η θέα του ME όταν ανατέλλει ή όταν δύει ο ήλιος είναι συγκλονιστική.

ME London

Το νέο πακέτο «Day Stay» του ME επιτρέπει στους πελάτες του να χρησιμοποιούν τα δωμάτια ως γραφεία και να απολαμβάνουν τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες από τις 8πμ έως τις 8μμ. Υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε (και ακόμα περισσότερα) για εργασία, όπως απεριόριστο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, μάσκα μιας χρήσης και αντισηπτικό υγρό για τα χέρια, ένα δωρεάν μπουκάλι νερό, καφές, τσάι, γυμναστήριο, υπηρεσίες εκτύπωσης και έκπτωση 10% στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, καθώς και πρόσβαση στο κέντρο χαλάρωσης και ευεξίας.

Με πληροφορίες από το followgeorge.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024