Θεσσαλονίκη : Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στο κέντρο της πόλης
Περαστικός ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, επενέβη και κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του κοριτσιού, με τον επίδοξο απαγωγέα της να τρέπεται σε φυγή.
Να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι επιχείρησε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένας άντρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, περίπου στις 19:00 άνδρας αποπειράθηκε να αρπάξει την ανήλικη στη συμβολή των οδών Ολύμπου και υπουργού Φιλ. Δραγούμη.
Περαστικός ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, επενέβη και κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του κοριτσιού, με τον επίδοξο απαγωγέα της να τρέπεται σε φυγή.
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που έσωσε την ανήλικη: «Τον είδα να τη σφίγγει με τα δυο του χέρια. Η μικρή φοβήθηκε και κινήθηκε προς το μέρος μου ζητώντας βοήθεια. Του είπα να την αφήσει και εκείνος τράπηκε σε φυγή», δήλωσε στο thestival.gr.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας για το περιστατικό. Επί τόπου έσπευσαν περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της δίκυκλης ΟΠΚΕ.
Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προκειμένου να δώσει κατάθεση.
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»
- Ο Μακρόν ψάχνει και για κεντρικό τραπεζίτη – Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Βιλερουά
- Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Μασκοφόροι με «μαϊμού» περιπολικά ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα για τον τίτλο και το τέλος της «ξηρασίας» 89 χρόνων
- Γιατί οι Ιταλοί παραγωγοί μπαίνουν μέσα πουλώντας λάδι
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Υποβαθμίζει τις «βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις» του δολαρίου


