Υπουργείο Υγείας: 300 μόνιμοι ιατροί στις ΜΕΘ των νοσοκομείων του ΕΣΥ
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με την τροπολογία του υπουργείου Υγείας που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, προσλαμβάνονται άμεσα 300 μόνιμοι ιατροί που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας»
Για δημοσιεύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και που δημιουργούν σύγχυση στους ιατρούς μας και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, κάνει λόγο το υπουργείο Υγείας με φόντο την τροπολογία για πρόσληψη 300 μόνιμων γιατρών σε ΜΕΘ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με την τροπολογία του υπουργείου Υγείας που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, προσλαμβάνονται άμεσα 300 μόνιμοι ιατροί που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας».
«Πιο αναλυτικά, εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις και 100 από τους επιλαχόντες του ίδιου διαγωνισμού. Από αύριο, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, τόσο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού όσο και οι επιλαχόντες, μπορούν να προσέρχονται στα Νοσοκομεία και να αναλαμβάνουν υπηρεσία» επισημαίνει και καταλήγει:
«Δηλώσεις και δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, δημιουργούν σύγχυση στους ιατρούς μας και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη».
- Τζον Γουίκ: Ο Κιάνου Ριβς φέρνει το χάος στο PlayStation – «Χρυσό φαινόμενο»
- Ένα ήπιο κύμα αντίστασης στον Τραμπ έκανε τη εμφάνισή του – Τι μπορεί να πετύχει
- Ο Κωστούλας έγινε… Κατσούλας και τα social media «δικάζουν» τον Ντάρεν Φλέτσερ (pics)
- Ιράν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους» – Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμούς στα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ συζητήσουν άρση των κυρώσεων
- Τουρκία: Κατέρρευσε το φράγμα Ντιμ στην Αττάλεια – Πλημμύρες και καταστροφές, εκκενώνονται σπίτια
- Κάτω τα χέρια από τον Γιάνη Μαΐστρο!





