Αρνητικός στον κοροναϊό ο Ρόσι, περιμένει για Βαλένθια
Αρνητικά ήταν τα τελευταία τεστ κοροναϊού που έκανε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ωστόσο θα πρέπει να βγάλει ακόμη «καθαρό» τεστ ένα ώστε να δώσει το «παρών» στη Βαλένθια.
Το νέο που περίμενε τις τελευταίες εβδομάδες με αγωνία έμαθε ο Βαλεντίνο Ρόσι, καθώς μετά από περίπου δύο εβδομάδες ταλαιπωρίας έμαθε πως ξεπέρασε πλήρως τον κοροναϊό και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.
Ο «Γιατρός» υποβλήθηκε ξανά σε τεστ κορωνοϊού τα οποία ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει άμεσα στη Βαλένθια για τον ερχόμενο αγώνα του Moto GP.
Ωστόσο ο Ιταλός αναβάτης θα πρέπει να περάσει από ένα ακόμη τεστ σήμερα ώστε να σιγουρευτεί πως έχει ξεπεράσει 100% τον ιό. Σε περίπτωση που κυλήσουν όλα ομαλά βγει ξανά «καθαρός» θα δώσει κανονικά το «παρών» στη «μάχη» της Βαλένθια και θα πάρει ξανά τη θέση του στη Yamaha.
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια

