Ντόναλντ Τραμπ : Συνεχίζει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών
«Το βράδυ είχαμε προβάδισμα σε κρίσιμες πολιτείες τις οποίες μάλιστα ελέγχουν οι δημοκρατικοί, Πολύ παράξενο που αυτό το προβάδισμα άρχισε οριακά να εξαφανίζεται», αναφέρει. ο Τραμπ.
Ξαναχτύπησε με δεύτερο tweet μέσα σε λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ, αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για «απάτη» στην καταμέτρηση των ψήφων.
«Το βράδυ είχαμε προβάδισμα σε κρίσιμες πολιτείες τις οποίες μάλιστα ελέγχουν οι δημοκρατικοί, Πολύ παράξενο που αυτό το προβάδισμα άρχισε οριακά να εξαφανίζεται», αναφέρει.
Νωρίτερα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα σε αρκετές πολιτείες-κλειδιά που μπορεί να καθορίσουν την έκβαση των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακήρυξε σήμερα τη νίκη του επί του δημοκρατικού αντιπάλου του, του Τζο Μπάιντεν.
«Ειλικρινά, πράγματι νικήσαμε» είχε γράψει.
Το Twitter ωστόσο… προειδοποιεί τους χρήστες του πως η συγκεκριμένη ανάρτηση μπορεί να είναι «παραπλανητικό».
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…





