
Κοροναϊός : Νεκρός 92χρονος τρόφιμος του γηροκομείου στα Ιωάννινα – Εγκλωβισμένοι 24 ηλικιωμένοι
Ένας 92χρονος άνδρας που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διαγνώστηκε με κοροναϊό στο ιδιωτικό γηροκομείο των Ιωαννίνων κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από επιπλοκές της νόσου Covid-19.
Ένας 92χρονος άνδρας που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διαγνώστηκε με κοροναϊό στο ιδιωτικό γηροκομείο των Ιωαννίνων κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από επιπλοκές της νόσου Covid-19.
Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους ασθενείς από τον οίκο ευγηρίας επίσης θετικούς στον κοροναϊοό στο νοσοκομείο Φιλιατών, με τη μεταφορά και των υπολοίπων πέντε περιστατικών σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων να κρίνεται απαραίτητη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.
Μέχρι στιγμής, 24 φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να παραμένουν στον οίκο ευγηρίας με την ανάγκη μεταφοράς τους σε νοσοκομείο να είναι επιβεβλημένη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν καθώς οι περισσότεροι είναι κατάκοιτοι, όπως μεταδίδει το epirus-tv.
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα
- Καναδάς και Ευρωπαϊκή Ένωση: Μια ιδέα που κερδίζει έδαφος
- Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού: Εργαλειοποίηση του Συντάγματος ή μεταρρύθμιση ουσίας;





