Τόνια Σωτηροπούλου : Σοκάρει μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.
«Με ποιο δικαίωμα αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι;»
«Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα γεια και ένα χάρηκα. Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Κάνω ώπα»!
«Από που το πήρε αυτό το vibe γιατί δεν μιλήσαμε καν! Με ποιο δικαίωμα αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι; Του λέω όχι και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, «σου ζητώ χίλια συγνώμη απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί, ξέρεις…». Επειδή δηλαδή αυτός ήταν γνωστός θα γινόταν κάτι και μετά θα με βοηθούσε κάπως».
Δείτε παρακάτω τι είπε
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών



