Τόνια Σωτηροπούλου : Σοκάρει μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.
Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.
«Με ποιο δικαίωμα αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι;»
«Μου έχει συμβεί μια φορά. Όταν ήμουν 18 χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα μικρό πέρασμα σε μια σειρά ελληνική. Ήμουν 18, τότε, αυτός 54 και είχαμε πει ένα γεια και ένα χάρηκα. Όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω για να φύγω, πάω να πάρω την τσάντα μου, μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Κάνω ώπα»!
«Από που το πήρε αυτό το vibe γιατί δεν μιλήσαμε καν! Με ποιο δικαίωμα αλλά και μήπως έκανα εγώ κάτι; Του λέω όχι και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει και μου λέει, «σου ζητώ χίλια συγνώμη απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί, ξέρεις…». Επειδή δηλαδή αυτός ήταν γνωστός θα γινόταν κάτι και μετά θα με βοηθούσε κάπως».
Δείτε παρακάτω τι είπε
- Δύο γρήγορα γκολ για τη Μπόντο κόντρα στη Σίτι (vids)
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας

