Ξεκουράζει τον Νέντοβιτς κόντρα στη Λάρισα ο Βόβορας-Στη δωδεκάδα ο Δίπλαρος
Χωρίς τον Νέντοβιτς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη Λάρισα στη πρεμιέρα της Basket League (25/10, 19:30), καθώς ο Γιώργος Βόβορας πήρε την απόφαση να τον ξεκουράσει.
Την απόφαση να ξεκουράσει τον Νέντοβιτς πήρε ο Γιώργος Βόβορας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ για τη πρεμιέρα της Basket League (25/10, 19:30).
Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε εκτός δωδεκάδας τον Σέρβο σούτινγκ γκαρντ, ενώ το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί επίσης χωρίς τους Παπαπέτρου και Βουγιούκα, καθώς ο πρώτος έχει ακόμα ενοχλήσεις στα πλευρά και ο δεύτερος έχει υποστεί θλάση. Τη θέση του Νέντοβιτς πήρε ο Δίπλαρος.
Αναλυτικά η δωδεκάδα που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός: Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Όγκουστ, Δίπλαρος, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ, Σάικς, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ και Σαντ-Ρος.
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής
- Λευκωσία για την επίθεση στη βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι: «Περιορισμένες ζημιές»
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή (δεν) είναι τα τρένα μας;
- Η «φωνή του λαού» γίνεται αλγόριθμος: Ο Μάικλ Κέιν στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζει τις σχέσεις;





