Κοροναϊός : Ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 19:15
Έκτακτη ενημέρωση αναμένεται να κάνει μετά την ολοκλήρωση τηλεδιάσκεψης με τους ειδικούς λοιμωξιολόγους και επιχειρησιακούς παράγοντες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς
Έκτακτη ενημέρωση αναμένεται να κάνει μετά την ολοκλήρωση τηλεδιάσκεψης με τους ειδικούς λοιμωξιολόγους και επιχειρησιακούς παράγοντες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στον «χάρτη» του κοροναϊού στη χώρα μας και να γίνει γνωστό ποιες περιοχές θα αλλάξουν κατηγορία συναγερμού.
Για τις περιοχές που θα περάσουν για παράδειγμα από την κατηγορία 2 (κίτρινο) στην κατηγορία 3 (πορτοκαλί) ή ακόμη και στο 4 (κόκκινο) αυτομάτως τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα που έχουν θεσμοθετηθεί κατά περίπτωση.
Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ανακοινωθούν περαιτέρω μέτρα.
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου




