Αγραβάνης: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα»
Για τους στόχους του Προμηθέα, αλλά και τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης.
Στόχος του Προμηθέα είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αγραβάνη.
Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Πατρινών μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται, για το που στοχεύει η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Είμαι ενθουσιασμένος που μετά από τόσους μήνες αποχής θα ξεκινήσει ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα όπως και ο θεσμός του κυπέλλου. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βελτιώσουμε την εικόνα μας από εδώ και πέρα και φυσικά να παραμείνει υγιής η ομάδα μας.
Οι στόχοι μας φέτος παρά το κακό μας ξεκίνημα στην Ευρώπη είναι υψηλοί. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε ξανά το Κύπελλο. Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος μας αλλά θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε.
Οι ομάδες είναι λιγότερες από πέρσι ωστόσο προβλέπεται ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα γιατί ειδικά εμείς έχουμε ανάγκη τον κόσμο της Πάτρας αλλά και για να γίνει το παιχνίδι όπως έχουμε συνηθίσει όλοι, με θεατές. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες: Καλή μπασκετική χρόνια και υγεία»!
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς



