
Κρήτη : Στο χορό των μετασεισμών μετά τα 5,1 ρίχτερ – Ψυχραιμία συνιστούν οι σεισμολόγοι
Στον χορό των μετασεισμών χορεύει η Κρήτη, καθώς μετά τη σεισμική δόνηση των 5 Ρίχτερ τα ξημερώματα σε θαλάσσιο χώρο βόρεια της ακολούθησε ένας ακόμη μετασεισμός στις 11.53 μεγέθους 3,9 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Στον χορό των μετασεισμών χορεύει η Κρήτη, καθώς μετά τη σεισμική δόνηση των 5 Ρίχτερ τα ξημερώματα σε θαλάσσιο χώρο βόρεια της ακολούθησε ένας ακόμη μετασεισμός στις 11.53 μεγέθους 3,9 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Σημειώνεται πως η μεγαλύτερη σεισμική δόνηση κατεγράφη στις 8:00 και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών είχε ένταση 4,1 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 21 χιλιόμετρα.
Οι δονήσεις με τη μεγαλύτερη ένταση έγιναν αισθητές σε ένα μεγάλο τμήμα της ανατολικής Κρήτης.
Χουλιάρας: Ψυχραιμία να δούμε πως εξελίσσεται το φαινόμενο
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Χουλιάρας είπε «είναι νωρίς ακόμα, παρακολουθούμε το φαινόμενο». Πρόσθεσε δε πως οι σεισμοί είναι υποθαλάσσιοι και το επίκεντρο είναι σε απόσταση από την Κρήτη, και συνέστησε «να είμαστε ψύχραιμοι για λίγη ώρα να δούμε πώς εξελίσσεται το φαινόμενο».
Ξεκαθάρισε πάντως πως αυτό που συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό και πως είναι πιθανοί σεισμοί με παρόμοια ή και ίσα μεγέθη.
- Γαλλία: Oργή για τις παραλείψεις σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης – Τι είπε ο Μακρόν
- Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους κρατουμένων στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου
- Κοντά στην απόκτηση του Κεμ Μπιρτς ο Άρης
- Ταμίλα Κουλίεβα: «Κορίτσια μου έστελναν φιλιά στον δρόμο όταν έπαιζα στη ‘Ζωή που δεν έζησα’»
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές στην Αττική – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα
- Διμέτωπος Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό – Τι γραμμή θα ακολουθήσει ο Δούκας;


