Λουτράκι : Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε λίμνη αίματος στο σπίτι της 45χρονης που αγνοούνταν
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, όταν εισέβαλλαν το απόγευμα της Κυριακής, στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, όταν εισέβαλλαν το απόγευμα της Κυριακής, στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο.
Το πτώμα μιας γυναίκας, που φέρεται να είναι η 45χρονη, βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα loutrakiblog.gr, δίπλα της κείτεται ένα ακόμη άτομο, μάλλον άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας loutraki365.gr, το όχημα της 45χρονης βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Αμέσως, άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού.
Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέζ είναι διαζευγμένη.
Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο σενάριο της ανθρωποκτονιας, ενώ σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε καμμένο αρκετά μακριά από το σπίτι.
- Πώς αναγνωρίζονται τα πλασματικά χρόνια στο Δημόσιο
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου





