Με αφορμή τα απίστευτα αυτά επιχειρήματα, σε σελίδα του Facebook, χρήστες του κοινωνικού δικτύου τρολάρουν δίνοντας… «ιδέες» στους χρυσαυγίτες σχετικά με τι θα μπορούσαν να ισχυριστούν στο δικαστήριο, μέσω της ομάδας «Ράντομ δικαιολογίες για αναγνώριση ελαφρυντικού» που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.