Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Χρυσής Αυγής : Ο Νίκος Μίχος ζήτησε ελαφρυντικό γιατί... παντρεύτηκε δυο φορές την ίδια γυναίκα

Δίκη Χρυσής Αυγής : Ο Νίκος Μίχος ζήτησε ελαφρυντικό γιατί… παντρεύτηκε δυο φορές την ίδια γυναίκα

Στη στρατηγική που έχουν «χαράξει» τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής και που χαρακτηρίζει τους φασίστες στα δύσκολα, δηλαδή τη θρασυδειλία, επιμένουν ακόμα δυο καταδικασθέντες, οι οποίοι βλέποντας τη μαγκιά τους να «ξεθωριάζει» έχουν ξεκινήσει να παρακαλούν, μήπως και καταφέρουν να μειώσουν την ποινή που θα τους επιβληθεί

Στη στρατηγική που έχουν «χαράξει» τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής και που χαρακτηρίζει τους φασίστες στα δύσκολα, δηλαδή τη θρασυδειλία, επιμένουν ακόμα δυο καταδικασθέντες, οι οποίοι βλέποντας τη μαγκιά τους να «ξεθωριάζει» έχουν ξεκινήσει να παρακαλούν, μήπως και καταφέρουν να μειώσουν την ποινή που θα τους επιβληθεί.

Σειρά πλέον είχαν ο Νίκος Μίχος και ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Αμφότεροι ζήτησαν τα ίδια ελαφρυντικά με τους συγκρατούμενούς τους, καθώς και εκείνο της έμπρακτης μετάνοιας.

Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει ο «Φύρερ» της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, η Ελένη Ζαρούλια, ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Μιχαήλ Αρβανίτης,  ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καθώς και ο Γιώργος Γερμενής.

Τι ζητούν

«Από 2013 βρίσκεται σε πλήρη διαφωνία με τη Χρυσή Αυγή. Δεν παραποίησε την πραγματικότητα με ανδρισμό σε σχέση με τα τεκταινόμενα. Καταδίκασε την πολιτική βία. Απέτισε φόρο τη τιμής στο θανών Παύλου Φύσσα, ο νεκρός δεδικαίωται, και διάβασα απόσπασμα από το βιβλίο του κυρίου Καμπαγιάννη μετά την εντολή του εντολέα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπερασπιστής του, επισημαίνοντας ότι ο Νικ. Μίχος αγαπούσε τα ζώα και είχε παντρευτεί δύο φορές την ίδια γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ζήτησε τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, της μη εύλογης διάρκειας της δίκης αλλά και των μη ταπεινών αιτίων.

«Υπάρχει μία ασυμβατότητα απόφασης και εισαγγελικής πρότασης που δημιουργεί την προσδοκία ότι στην κατ έφεση δίκη που θα έχει διαλυθεί το κόμμα θα γίνει σε άλλες συνθήκες» είπε υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται να τοποθετηθούν οι συνήγοροι επί των ελαφρυντικών όταν δεν γνωρίζουν το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης.

«Τιμωρείται ο Μπαρμπαρούσης διότι κάποια στιγμή πολιτεύθηκε αφού δεν έχουμε την υπόλοιπη αιτιολογία της απόφασης. Δεν συμμετείχε σε καμία λήψη αποφάσεων. Η εγκληματική οργάνωση σε τί προσδοκούσε; Δεν έχω αιτιολογία…» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024