
Χανιά: Παρουσιάστηκε στις Αρχές ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο
Ήδη, στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.
Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε την Πέμπτη ο άνδρας από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το σκύλο του, κρεμώντας το και κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα, σε μια υπόθεση που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο.
Ο δράστης, σύμφωνα με το ekriti.gr κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να “ηρεμήσει το σκυλί”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά,
Ήδη, στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.
Ο άνδρας, λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος.
Tα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του αφεντικού του
Ο σκύλος χειρουργήθηκε και δέχτηκε άμεσα την απαραίτητη φροντίδα με αποτέλεσμα τα βαριά τραύματα που είχαν προκληθεί στα γεννητικά του όργανα να επουλωθούν ως ένα βαθμό.
Το άτυχο ζώο που βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, αναρρώνει και αναζητά ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον υιοθετήσουν.
Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έφερε σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο άνθρωπος που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
- Σκύλος: «Έλα»… και εκείνος δεν έρχεται! – Μια κλασική ιστορία που έχει την εξήγησή της
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ: Να γράψει Ιστορία θέλει ο Δικέφαλος του Βορρά
- Τσουκαλάς: Η εισαγγελία του ΑΠ δεν αξιολόγησε τη δήλωση Ντίλιαν – Γι΄ αυτό θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην εξεταστική
- Ευρωκοινοβούλιο: «Μόνο το ναι σημαίνει ναι» – Προς ενιαίο ορισμό του βιασμού στην ΕΕ
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης με τον ανιψιό του δημιούργησαν μία συμμορία στο Μαξίμου για να επηρεάζουν τη Δικαιοσύνη
- NBA: Πέρασαν οι Σπερς, έμειναν «ζωντανοί» οι Σίξερς (vids)




