Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Χανιά : Οργή για τον άνθρωπο-τέρας που βασάνισε σκυλάκι – Ποιος είναι ο κτηνίατρος που τον έσωσε
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου επιχείρησε να κόψει τους όρχεις του ζώου με ψαλίδι και ύστερα τον κρέμασε ζωντανό στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά.
Οργή και θλίψη για την απίστευτη κτηνωδία στα Χανιά.
Ειδικότερα εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας σκύλος στην Κρήτη από το αφεντικό του.
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου επιχείρησε να κόψει τους όρχεις του ζώου με ψαλίδι και ύστερα τον κρέμασε ζωντανό στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά.
Για καλή του τύχη το τετράποδο έγινε αντιληπτό από τουρίστες που άκουσαν τις σπαρακτικές κραυγές του ζώου και το απεγκλώβισαν μεταφέροντας το στη συνέχεια στο κοντινότερο κτηνιατρείο.
Tα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του αφεντικού του
Ο σκύλος χειρουργήθηκε και δέχτηκε άμεσα την απαραίτητη φροντίδα με αποτέλεσμα τα βαριά τραύματα που είχαν προκληθεί στα γεννητικά του όργανα να επουλωθούν ως ένα βαθμό.
Το άτυχο ζώο που βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, αναρρώνει και αναζητά ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον υιοθετήσουν.
Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έφερε σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο άνθρωπος που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
Η Αστυνομία που είναι ενήμερη προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα.
Η νέα κτηνωδία προκαλεί αποτροπιασμό στην Κρήτη, με τον δράστη να κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο.
Ο γιατρός ήρωας
Την ίδια ώρα χρήστες του Twitter δεν σταματούν να δίνουν συγχαρητήρια στον κτηνίατρο που έκανε τεράστια προσπάθεια ώστε να σώσει τη ζωή του σκύλου που έζησε ένα εφιάλτη στα χέρια του αφεντικού του.
«Κωστής Τερεζάκης. Κτηνίατρος. ο Άνθρωπος, με Α κεφαλαίο, ο οποίος περιέθαλψε το σκυλί που σε οικτρή κατάσταση σώθηκε από τον βασανιστή του στην Κρήτη. Δεν δέχτηκε χρήματα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Κωστή, έχουμε ελπίδα. Να σαι καλά γιατρέ», αναφέρει χρήστης του Twitter.
Κωστής Τερεζάκης. Κτηνίατρος. ο Άνθρωπος, με Α κεφαλαίο, ο οποίος περιέθαλψε το σκυλί που σε οικτρή κατάσταση σώθηκε απο τον βασανιστή του στην Κρήτη. Δεν δέχτηκε χρήματα.
Οσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Κωστή, έχουμε ελπίδα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου