Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουζάκι : Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της φαρμακοποιού που έπεσε «θύμα» του Ιανού [Εικόνες]

Μουζάκι : Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της φαρμακοποιού που έπεσε «θύμα» του Ιανού [Εικόνες]

Τραγικές στιγμές καταγράφηκαν στο Μουζάκι, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη φαρμακοποιό που έχασε τη ζωή της εξαιτίας της κακοκαιρίας Ιανός

Τραγικές στιγμές καταγράφηκαν στο Μουζάκι, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη φαρμακοποιό που έχασε τη ζωή της εξαιτίας της κακοκαιρίας Ιανός.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, tv10.gr, η νεκρώσιμος ακολουθία της 41χρονης φαρμακοποιού τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

ΤΩΡΑ: Με θλίψη το τελευταίο "αντίο" των Μουζακιωτών στην άτυχη φαρμακοποιό…

Δημοσιεύτηκε από TV 10 Θεσσαλίας στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως δεν θα ξανά δουν το βλαστάρι τους και το μεγάλο της χαμόγελο, αλλά και ο αδερφός της Άρης, που στάθηκε βράχος όλες τις ημέρες αγωνίας που αγνοούνταν η άτυχη κοπέλα, προκειμένου να τη βρει και να την παραδώσει στην μάνα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Μέσα σε βουβό κλίμα πόνου, τώρα η κηδεία της αδικοχαμένης 41χρονης Ευδοκίας-Μυρτούς στο Μουζάκι Καρδίτσας…

Δημοσιεύτηκε από TV 10 Θεσσαλίας στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Βρέθηκε ανήμερα της εορτής της

Τραγική σύμπτωση, η άτυχη φαρμακοποιός εντοπίστηκε ανήμερα της εορτής της. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) σκύλος της αστυνομίας, που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης, σήμανε συναγερμό, καθώς εντόπισε ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης. Τον εντοπισμό της σορού επιβεβαίωσε και η Πυροσβεστική, η οποία σε tweet της ανέφερε: «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας». Λίγη ώρα μετά οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν, καθώς ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκε στη φαρμακοποιό.

Συγκλονίζει ο ξάδερφος της 43χρονης: Δεν θα τη βρίσκαμε χωρίς τα σκυλιά της ΕΜΑΚ

Συντετριμμένος ο ξάδελφος της 43χρονης φαρμακοποιού, δήλωσε, μιλώντας στο MEGA, ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ τη σορό της άτυχης κοπέλας αν δεν ήταν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

«Δυστυχώς, δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας. Ήταν σε ένα σημείο που θα μπορούσε να μην την έχουμε βρει ποτέ. Και για αυτόν τον λόγο φωνάζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμαστε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες», ανέφερε στο MEGA ο Ορέστης Πλιάκας για το πώς εντοπίστηκε το πτώμα της ξαδέρφης του.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024