Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (9/10, 21:00) συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να παραμένει στα ερυθρόλευκα… πιτς.
Ο Γάλλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας με την Ζαλγκίρις, παραμένει εκτός προπονήσεων και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρεθεί στην 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Ζαν Σαρλ, που υποφέρει από θλάση στο γαστροκνήμιο, όπως όλα δείχνουν θα χάσει το ντέρμπι με το Τριφύλλι, γεγονός που προβληματίζει έντονα τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο τεχνικός των Πειραιωτών καλείται να καλύψει εκ των έσω το κενό που αφήνει η απουσία του Γάλλου φόργουορντ.
Ο Ελληνας τεχνικός, πάντως, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, αφού οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.