Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Τσεχία λόγω κοροναϊού
Ο υπουργός Υγείας Ρόμαν Πρίμουλα είπε ότι η κυβέρνηση θα κηρύξει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 ημέρες
Η κυβέρνηση της Τσεχίας γνωστοποίησε με μήνυμά της στο Twitter ότι θα κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη χώρα από την προσεχή Δευτέρα, μια ενέργεια που θα επιτρέψει να περιοριστεί το εύρος της συμμετοχής στις δημόσιες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της μάχης εναντίον της COVID-19.
Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας Ρόμαν Πρίμουλα είπε ότι η κυβέρνηση θα κηρύξει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 ημέρες.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, για τις δύο πρώτες εβδομάδες θα περιοριστούν οι συναθροίσεις στους 20 ανθρώπους σε εξωτερικούς χώρους και στους 10 σε εσωτερικούς, θα απαγορευθεί η παρουσία θεατών στις αθλητικές διοργανώσεις, θα κλείσουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα ζητήσουν από τους φοιτητές της ιατρικής να βοηθήσουν στα νοσοκομεία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό
- Ίντερ – Άρσεναλ 1-3: Ασταμάτητοι οι Κανονιέρηδες, έκαναν το 7Χ7!
- Σπόρτινγκ-Παρί 2-1: Ασταμάτητος και τρομερός Λουίς Σουάρες, εκτοξεύτηκαν 6οι οι Πορτογάλοι
- Βιγιαρεάλ – Άγιαξ 1-2: Πήρε το διπλό και έμεινε «ζωντανός»
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)




