Τριάντα ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη από την 17 Νοέμβρη.
Ο γιος του δολοφονημένου πολιτικού και νυν δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε το δικό του μήνυμα για τον πατέρα του.
«Μπορεί να έχεις πετάξει μακριά εδώ και τριάντα ένα χρόνια, αλλά εγώ κάθε μέρα σε αγγίζω…» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μπορεί να έχεις πετάξει μακριά εδώ και τριάντα ένα χρόνια, αλλά εγώ κάθε μέρα σε αγγίζω…
Φωτογραφίες με τον εκλιπόντα στους λογαριασμούς τους στα social media ανήρτησαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Τριάντα ένα χρόνια μετά. Η ίδια αγάπη ζωντανή στη μνήμη μου» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τριάντα ένα χρόνια μετά. Η ίδια αγάπη ζωντανή στη μνήμη μου.
«31 χρόνια πριν, κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχε δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Ντόρα Μπακογιάννη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τα παιδιά που απέκτησαν μαζί, την Αλεξία και τον Κώστα Μπακογιάννη.
31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας