Ιστιοπλοϊα: Πρωτιά για Μπόζη – Κλωναρίδου στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας
Στην κατηγορία γυναικών, όπου αγωνίστηκαν επτά σκάφη, το ελληνικό πλήρωμα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και κατέκτησε την πρώτη θέση με 42 βαθμούς.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μαρία Μπόζη-Ραφαηλίνα Κλωναρίδου στο εθνικό πρωτάθλημα 470 της Ιταλίας, που ήταν open και μετείχαν συνολικά 30 σκάφη.
Στην κατηγορία γυναικών, όπου αγωνίστηκαν επτά σκάφη, το ελληνικό πλήρωμα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και κατέκτησε την πρώτη θέση με 42 βαθμούς. Έγιναν 8 ιστιοδρομίες και οι θέσεις τους ήταν 8, 10, 4, 7, 8, 4, 9 και 2.
Στον αγώνα έλαβε μέρος ακόμα ένα ελληνικό σκάφος, που αποτελούσαν οι Σοφία Μπεκατώρου και Δήμητρα Παγίδα. Τερμάτισαν 7ες με 130 βαθμούς (12, 16, 20, 18, άκυρη, 24, 18, 22).
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Κόσοβο – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κόσοβο – Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 6.
LIVE: Σουηδία – Πολωνία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σουηδία – Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
LIVE: Τσεχία – Δανία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσεχία – Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 3.
LIVE: Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Ιταλία. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Ιταλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από Novasports 1.