Τις σοβαρές μεταρρυθμίσεις στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, που περιλαμβάνει το «νομοσχέδιο του αυτονόητου», όπως επισήμανε και στην εισαγωγική του ομιλία του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επικροτούν 17 νυν και παλιοί Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές, σε βίντεο που ετοίμασε και έδωσε στη δημοσιότητα το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Με σύνθημα «Αθλητική Μεταρρύθμιση: Κάνουμε πράξη το αυτονόητο», το βίντεο παρουσιάζει τις βασικότερες αλλαγές που εισάγει το νομοσχέδιο, το οποίο πρόκειται να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και να ψηφιστεί την προσεχή Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου.
Φιλοξενεί και δηλώσεις για την αναγκαιότητα των αλλαγών και τη στήριξή τους στις νέες διατάξεις. Συγκεκριμένα μιλούν…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.