Συνελήφθη την ώρα που σκαρφάλωνε χωρίς σκοινιά σε ουρανοξύστη στο Παρίσι
Ένας ατρόμητος Πολωνός ορειβάτης συνελήφθη γιατί προσπάθησε να αναρριχηθεί χωρίς άδεια και χωρίς μέσα προστασίας στον πύργο Montparnasse, στο κέντρο του Παρισιού.
Ένας ατρόμητος Πολωνός ορειβάτης συνελήφθη γιατί προσπάθησε να αναρριχηθεί χωρίς άδεια και χωρίς μέσα προστασίας στον πύργο Montparnasse, στο κέντρο του Παρισιού.
Ειδικότερα ο Μαρτσίν Μπανό, άρχισε να σκαρφαλώνει στον ουρανοξύστη 210 μέτρων, χωρίς κανέναν απολύτως εξοπλισμό.
Μεταξύ εκείνων που βιντεοσκόπησαν τον Πολωνό παράτολμο αναρριχητή ήταν και ο κασκαντέρ φίλος του, Νίκο Ματιέ, που ανέβαζε στο Instagram βίντεο από την προετοιμασία του επικίνδυνου εγχειρήματος.
Τελικά, ο ατρόμητος ορειβάτης μπήκε στο εσωτερικό του ουρανοξύστη με τη βοήθεια των διασωστών, όπου και συνελήφθη.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αθήνα SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος




