Συνελήφθη την ώρα που σκαρφάλωνε χωρίς σκοινιά σε ουρανοξύστη στο Παρίσι
Ένας ατρόμητος Πολωνός ορειβάτης συνελήφθη γιατί προσπάθησε να αναρριχηθεί χωρίς άδεια και χωρίς μέσα προστασίας στον πύργο Montparnasse, στο κέντρο του Παρισιού.
Ένας ατρόμητος Πολωνός ορειβάτης συνελήφθη γιατί προσπάθησε να αναρριχηθεί χωρίς άδεια και χωρίς μέσα προστασίας στον πύργο Montparnasse, στο κέντρο του Παρισιού.
Ειδικότερα ο Μαρτσίν Μπανό, άρχισε να σκαρφαλώνει στον ουρανοξύστη 210 μέτρων, χωρίς κανέναν απολύτως εξοπλισμό.
Μεταξύ εκείνων που βιντεοσκόπησαν τον Πολωνό παράτολμο αναρριχητή ήταν και ο κασκαντέρ φίλος του, Νίκο Ματιέ, που ανέβαζε στο Instagram βίντεο από την προετοιμασία του επικίνδυνου εγχειρήματος.
Τελικά, ο ατρόμητος ορειβάτης μπήκε στο εσωτερικό του ουρανοξύστη με τη βοήθεια των διασωστών, όπου και συνελήφθη.
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά





