Η ΕΠΟ σε ρόλο μειοδότη
Η απόφαση της ΕΠΟ δεν είναι «αδιανόητη ή/και επικίνδυνη». Είναι μία κατ’ εντολήν απόφαση που έλαβε συνειδητά μια ομάδα ενεργούμενων διορισμένων υπαλλήλων, που έχει ισχυρά τα στοιχεία της εθνικής μειοδοσίας
«Αδιανόητη και επικίνδυνη» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (μειοψηφούντος, «για τον φόβο των Ιουδαίων», του προέδρου της και απόντων των εκπροσώπων της Super League 1) να αποσύρει την υποψηφιότητα του Παγκρητίου σταδίου για τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα του UEFA Conferense Cup 2022 ή 2023, την οποία η ίδια η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία είχε χαρακτηρίσει «αδιαφιλονίκητο φαβορί», δηλαδή την είχε ήδη επιλέξει.
Η διπλωματική γλώσσα που χρησιμοποίησε ο κ. Αυγενάκης μπορεί να είθισται να προκρίνεται στις περιπτώσεις διαφωνιών μεταξύ φορέων (ακόμη και του αθλητισμού), αλλά είναι εξαιρετικά φτωχή για να αποδώσει τις πραγματικές διαστάσεις της, να περιγράψει τον χαρακτήρα της απόφασης της ΕΠΟ, δηλαδή των έντεκα (από τα δώδεκα) μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Η απόφαση της ΕΠΟ δεν είναι «αδιανόητη ή/και επικίνδυνη».
Είναι μία κατ’ εντολήν απόφαση που έλαβε συνειδητά μια ομάδα ενεργούμενων διορισμένων υπαλλήλων, που έχει ισχυρά τα στοιχεία της εθνικής μειοδοσίας.
- Πότε γαβγίζει ένας σκύλος – Με ποιον τρόπο ενισχύουμε το γάβγισμα
- Ενυδάτωση χειλιών: Lip balms που κάνουν δουλειά
- Μέση Ανατολή: Παγκόσμιο μπλακ άουτ στις αερομεταφορές – Ακυρώσεις και στο «Ελ. Βενιζέλος»
- Πέθανε ο πρώτος προπονητής του Μαραντόνα στη Νάπολι
- Χριστίνα Σάλτη: Εγκλωβισμένη στην Αυστραλία
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΔ’)



