Ποκετίνο : Είναι όνειρό μου να καθίσω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Την επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο της «Βασίλισσας» εξέφρασε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.
Το όνειρό του αποκάλυψε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο. ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος μετά την Τότεναμ αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας, εξέφρασε την επιθυμία του να καθίσει κάποια στιγμή στο μέλλον στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Συγκεκριμένα, ο Ποκετίνο είπε: «Δεν μου πρότειναν να προπονήσω τη Μπαρτσελόνα. Δεν βρέθηκα με τον Μπαρτομέου. Φάγαμε με τον Ραμόν Πλάνες επειδή έχουμε μία φιλία για πολλά χρόνια, από το 2009 όταν υπέγραψε στην Εσπανιόλ», είπε αρχικά ο Ποτσετίνο σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν κοντά στους Μπλαουγκράνα.
«Ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε η Γιουβέντους, ούτε η Ίντερ μού έκαναν κάποια πρόταση. Είχα κλήση από την Μπενφίκα και τη Μονακό, δεν χρειάζεται να λέω ψέματα πια».
Αναφορικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε:
«Δεν ξέρω αν θα προπονήσω ποτέ την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά είναι το όνειρό μου. Αν δεν είναι ο καλύτερος, είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου. Δεν είμαι διαφορετικός, ο καθένας, έχει αυτήν την ομάδα στη λίστα με τα όνειρά του».
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 38χρονου μοντέλου – Την τεμάχισε και την πολτοποίησε ο άντρας της
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»

