Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανο : Ομάδα... τέταρτης κατηγορίας ζητάει δανεικό τον Μπέιλ

Απίθανο : Ομάδα… τέταρτης κατηγορίας ζητάει δανεικό τον Μπέιλ

Ομάδα τέταρτης κατηγορίας στην Πορτογαλία έστειλε έγγραφο στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ζητώντας να ενημερωθεί για τους όρους δανεισμού του Ουαλού ώστε να προχωρήσει σε μία συμφωνία

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη βασίλισσα να θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και μάλιστα άμεσα, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Το ενδιαφέρον προς τον Ουαλό είναι έντονο, όμως μια πρόταση φαίνεται πως έχει κινήσει την περιέργεια.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας AS αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε πρόταση για δανεισμό του Ουαλού σταρ. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βρίσκεται στο γεγονός πως η πρόταση προέρχεται από την Έλβας, ομάδα τέταρτης κατηγορίας στην Πορτογαλία!

Η διοίκηση της Έλβας έστειλε έγγραφο στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ζητώντας να ενημερωθεί για τους όρους δανεισμού του Ουαλού ώστε να προχωρήσει σε μία συμφωνία. Άγνωστη παραμένει η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων της Ρεάλ στο σχετικό αίτημα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024