Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (12/9) τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2019-20 με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για τους στόχους των «ερυθρόλευκων» ενόψει της περιόδου 2020-21.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ότι θέλει η νέα σεζόν να συνοδευτεί μόνο από επιτυχίες για τους Πειραιώτες.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Η αρχή της νέας σεζόν πλησιάζει και μαζί της έρχονται νέοι στόχοι και προκλήσεις. Η προηγούμενη χρονιά ήταν καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα και η φιλοδοξία μας είναι να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα αυτή τη σεζόν.
Θέλουμε το 2020-21 να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, επιτεύγματα και χαρά για τους φιλάθλους μας».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε μετά το ματς, αλλά και το ενδεχόμενο να βρέθηκαν αντιμέτωποι για τελευταία φορά.
Η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις ήταν «βαρύ διάστρεμμα» – Τι σημαίνει αυτό για τον Αμερικανό και ποια ματς πιθανότατα θα χάσει;