Αργύρης Πανταζάρας : Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό
Στο πένθος βυθίστηκε ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας καθώς ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Αργύρη Πανταζάρα αφού από τη ζωή έφυγε ο αγαπημένος του παππούς στον οποίο ο ηθοποιός είχε ιδιαίτερη αδυναμία.
Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή ο Αργύρης Πανταζάρας, μιλώντας για τη σχέση που είχε με τον παππού του τον αποκαλούσε «παπούκα».
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μια σειρά συγκινητικών αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
O ταλαντούχος ηθοποιός έτρεφε μεγάλη αγάπη προς τον παππού του τον οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φύκαρη αποκαλούσε, «παπούκα».
«Ένα μεγάλο αντίο στον Αργύρη φτιαγμένο από χρυσό ή μάλλον καλύτερα «εις το επανιδείν» έγραψε σε ένα από τα story του στο Instagram του ο Αργύρης Πανταζάρας ενώ σε ένα άλλo σημείωσε, «Καλό δρόμο παππού, και όπως λέει και ένας φίλος, «στη σειρά μας».
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε ο Αργύρης Πανταζάρας στο Instagram:
- Μεταναστευτικό: 260% αύξηση των ροών στο διάδρομο Λιβύης – Κρήτης
- Μεξικό: Δολοφονήθηκε στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα, που είχε επικηρυχθεί από τις ΗΠΑ
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»


