Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι μένει ως στέλεχος του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει πόστο στον Ολυμπιακό στον Βασίλη Τοροσίδη, υποστηρίζοντας ότι «...ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας»
Εδώ και καιρό to10.gr έχει γράψει για τη δεδομένη παραμονή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό.
Όχι ως ποδοσφαιριστή, αλλά σε ρόλο μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή «Τόρο» και να τον… υποδέχεται στον Ολυμπιακό ως στέλεχος της πρώτης ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στα προσωπικά του social media, παραδέχθηκε ότι ο Τοροσίδης συνεχίζει στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του «… παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας».
Αναλυτικά το «αντίο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ποδοσφαιριστή και το «καλωσήρθες» στον παράγοντα Τοροσίδη:
«Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός».
Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο…
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague