Ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι μένει ως στέλεχος του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει πόστο στον Ολυμπιακό στον Βασίλη Τοροσίδη, υποστηρίζοντας ότι «...ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας»
Εδώ και καιρό to10.gr έχει γράψει για τη δεδομένη παραμονή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό.
Όχι ως ποδοσφαιριστή, αλλά σε ρόλο μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή «Τόρο» και να τον… υποδέχεται στον Ολυμπιακό ως στέλεχος της πρώτης ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στα προσωπικά του social media, παραδέχθηκε ότι ο Τοροσίδης συνεχίζει στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του «… παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας».
Αναλυτικά το «αντίο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ποδοσφαιριστή και το «καλωσήρθες» στον παράγοντα Τοροσίδη:
«Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός».
Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο…
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).