Κοροναϊός : Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του Μπερλουσκόνι, λέει ο γιατρός του
Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τόνισε ότι η υγεία του ιταλού πρώην πρωθυπουργού που νοσεί με κοροναϊό, «εξελίσσεται ομαλά και η φάση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας».
Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Aλμπέρτο Τζανγκρίλο, τόνισε πριν λίγο ότι η υγεία του ιταλού πρώην πρωθυπουργού που νοσεί με κοροναϊό, « εξελίσσεται ομαλά και η φάση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας».
Ο Τζανγκρίλο πρόσθεσε ότι ο «ασθενής είναι ήρεμος» και επανέλαβε ότι είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος». «Ο Μπερλουσκόνι αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο στην θεραπεία, αλλά δεν μπορούμε να θριαμβολογούμε, διότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα», κατέληξε ο προσωπικός γιατρός του Καβαλιέρε.
Στο μεταξύ, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε έκανε γνωστό ότι παρατείνεται η ισχύς του μέτρου για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, αλλά και σε ανοικτούς, όταν υπάρχει πολυκοσμία και δεν τηρούνται οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η ισχύς του, κανονικά, έπρεπε να λήξει αύριο.
Παραμένουν σε ισχύ και τα υποχρεωτικά τεστ για όσους φθάνουν στην Ιταλία από δεκαέξι, συνολικά χώρες, ενώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο εξής, θα μπορούν να κινούνται με πληρότητα μέχρι 80%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ



