Μαντσίνι: «Ξέχασα τα γυαλιά και άφησα εκτός τον Κιελίνι»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εξήγησε τον λόγο που άφησε στον πάγκο τον Τζιόρτζιο Κιελίνι, λέγοντας πως είχε ξεχάσει τα γυαλιά του και δεν είδε την εντεκάδα με αποτέλεσμα να μένει εκτός ο αρχηγός της ομάδας.
Μία απίστευτη ιστορία σημειώθηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Ιταλίας με τη Βοσνία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» φιλοξένησε στη Φλωρεντία τη Βοσνία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μένοντας στο 1-1 μετά από τις 11 διαδοχικές νίκες που είχε γράψει.
Ο αρχηγός των Ιταλών Τζιόρτζιο Κιελίνι, έμεινε στον πάγκο, προκαλώντας την έκπληξη των Μέσων και των φιλάθλων της χώρας. Ωστόσο ο παραγκωνισμός του αποδείχτηκε πως έγινε από λάθος του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ή καλύτερα εξαιτίας της μυωπίας του Ιταλού κόουτς.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για ποιον λόγο ο Κιελίνι έμεινε στον πάγκο, ο Μαντσίνι διηγήθηκε την αστεία ιστορία που συνέβη. «Ήρθαν και μου έδειξαν την εντεκάδα και του είπα ότι ήταν μια χαρά, αλλά για κακή μου τύχη είχα ξεχάσει τα γυαλιά μου.
Δεν είδα πως ο Κιελίνι θα έμενε στον πάγκο και το κατάλαβα όταν τον είδα δίπλα μου, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει το παιχνίδι», ανέφερε ο Ιταλός κόουτς, σε μία από τις πιο περίεργες και αστείες ιστορίες που έχουν συμβεί.
- Πρεμιέρα για το ομόλογο της Capital Clean Energy Carriers στο ΧΑ
- Γιατί οι νέοι στην Ευρώπη έχουν χειρότερη ψυχική υγεία σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές;
- Νίκος Μακρόπουλος: Με πνευμονία στο νοσοκομείο – πότε επιστρέφει στις πίστες
- Ρωσία – Ζαχάροβα: Επιθετική πρόκληση από πλευράς των ΗΠΑ το περιστατικό με ταχύπλοο κοντά στην Κούβα
- Τι είπε ο Φρανσίσκο για το μέλλον του: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις…»
- Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα 9 χρόνια από το τροχαίο με την Porsche


