Εικόνες ντροπής: Δύτες ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων από το βυθό της Σαντορίνης
Οι δύτες ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων από το βυθό στη Σαντορίνη. Πολλά αντικείμενα, ήταν σωλήνες, εργαλεία, λάστιχα αυτοκινήτων ακόμα και καρέκλες
Τον απολογισμό της εθελοντικής δράσης καθαρισμού του βυθού στα Φηρά έκανε γνωστό η HELMEPA – Ελληνική Ένωση Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος.
Όσο καλές και θετικές είναι αυτές οι πρωτοβουλίες, άλλο τόσο προβληματισμό δημιουργούν τα «ευρήματά» τους για τον τρόπο που κάποιοι αντιμετωπίζουν το θαλάσσιο περιβάλλον.
Συγκεκριμένα, οι δύτες ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων από το βυθό στη Σαντορίνη. Πολλά αντικείμενα, ήταν σωλήνες, εργαλεία, λάστιχα αυτοκινήτων ακόμα και καρέκλες.
Όπως αναφέρει η HELMEPA σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook: «Ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα με ευχάριστα νέα και με δύο μεγάλους υποβρύχιους καθαρισμούς που πραγματοποίησε η περιβαλλοντική Οργάνωση Dive In Action στον Όρμο των Φηρών, σε συνεργασία με καταδυτικά κέντρα, τοπικές περιβαλλοντικές ομάδες του νησιού και το Δήμο Θήρας! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες που ανέσυραν 827 κιλά απορριμμάτων!».
Η σχετική ανάρτηση
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση



